RECEPT på ca 8 bars.
1 dl solrosfrön
1 dl pumpafrön
2 dl havregryn (glutenfria om du vill ha glutenfritt)
1 dl russin
1 helt ägg
1 äggvita
1 msk honung
50 gr sockerfri
Gör så här:
Mixa alla torra ingredienser i en mixer eller en stavmixer.
Värm honungen så den blir rinnande om du inte har rinnande honung.
Häll i det i smeten och rör om.
Knäck i ägget. Skilj vitan ifrån gulan på det andra ägget.
Blanda ihop alltsammans
Lägg i bakplåtspapper i en brödform.
Tryck ut smeten jämnt på botten.
Grädda i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
Låt svalna lite.
Smält chokladen i vattenbad eller i micro.
Häll över.
Låt kyla av så chokladen stelnar i frysen.
Dela upp till små bars meden vass kniv.
COACHIT Facebook