Dagens träningspass – MRL

Dagens träningspass – MRL

Dagen startade tidigt, 05.30 ringde klockan. Upp och fixa frukost, packa mellanmål och lunchlådan (tonfisk och quinoa). Bilen till tåget och iväg till jobbet. Idag gick tåget i tid och under den korta stund jag fick vänta visade sig solen.

Då jag var på kontoret tidigt så kunde jag ta tåget redan kl.15.45 och var därför hemma redan 16.30. Lyx!
Drog på målarkläderna och målade vita detaljer på uterummet, solen fanns där hela tiden, härligt. Börjar nu se ett slut på det bygget (undrar vad Dennis skall hitta på efter det).
Slängde ihop en rabarber/jordgubbspaj (som vi skall ha på midsommar) samtidigt som middagen värmdes (grillat kött, quinoa och bea). Yngste sonen har två vänner hemma och hela köket är fullt med ungdomar. Goa trevliga vänner som skrattar och diskuterar. Hunden är så nöjd med allt kel han får.

Bilen till Endorfin i Stenkullen för en fika med Eva-Lena. Långa samtal om livets alla berg-och-dalbanor, motgångar och framgångar, skilsmässor… Många av mina vänner möter motgångar nu av olika slag, jag har fått min del genom åren (som många av er säkert redan vet).
Just nu känns livet ”enkelt” och perioder utan krav blir okomplicerade. Skönt att ungdomarna hemma har lov – vilket betyder mindre tjat och krav. Slutsats: en lugnare och trevligare hemmiljö.

Och så till dagens höjdpunkt: MRL!!
En stor grupp med träningssugna medlemmar väntar när jag kommer upp för trappan. Glada hej rop och en extra önskan om burpees :-)… (På lördagens klass blev det 90 burpees mellan låtarna).
Att instruera är som att gå på fest; man får klä upp sig (matcha skorna med linnet, hårsnodden och i bästa fall en kär kollega), träffa vännerna och röra på sig i en timma. Inte nog med det, så man är tokglad när man går hem…
Jag har sagt det förut; jag har världens bästa jobb!!! Tack till alla er som låter mig hållas :-) och som står ut med min ”skönsång”.

Proteindrink, dusch och kvällsmat med maken och äldste sonen i köket får avrunda kvällen.

”Träna hårt, sov gott!!”
//Helena

 

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *