Energi – glädje – rörelse

Energi – glädje – rörelse

Jag får börja med att be om ursäkt för att det snart är ett år sedan jag bloggade senast. Tiden (läs prioriterat annorlunda) har inte funnits där men idag när jag satt på bussen så kände jag att det var dags igen.

STATUS-uppdatering: Så vad är det som händer egentligen?
Ni som läst min blogg tidigare vet att jag gick AIM-utbildningen förra året (ett steg att utvecklas som instruktör). Under våren lyckades jag få certifieringen efter mycket slit, filmande och scriptande.
Till er som är instruktörer som läser så kan jag verkligen rekommendera detta. Otroligt givande och utvecklande.

Jag har också fått äran från Les Mills att inte bara utvärdera andra instruktörer (vilket jag har gjort en tid nu) utan även fått äran att titulera mig Tribecoach vilket innebär att jag får stötta redan befintliga instruktörer men även de som vill ha stöttning inför filmningen mm.
Att få vara med och stötta framtidens instruktörer ser jag som mycket viktigt.

En av sönerna har flyttat till Stockholm – jätteglad för honom – tomt hemma men det är ju så här livet ser ut :) Helt galet att jag har vuxna barn… trots att jag bara är 27 år…. (host, host, ehhhhh….)
Den andra sonen har lyckats att ta sitt 3:e körkort och där försvann både han och bilen :) En frihet som har gjort mycket för hans liv. Med de svårigheter han haft sedan han var liten så känns detta som en riktig bedrift. Så stolt. Dessutom praktiserar han nu på Nordic Wellness och stormtrivs där :)

Jag har bytt jobb: ja, efter 16 år på samma ställe var det dags att skapa nya utmaningar och en av de var att få ha sin egen personal. I min nya roll som IT-manager har jag en fantastisk grupp, ett härligt gäng som arbetar stenhårt! Just nu är det riktigt mycket på gång och då är det härligt att vi tillsammans arbetar framåt.

Dennis; min Dennis, mitt liv, mitt stöd, sliter på som egenföretagare. Självklart har han även några ”små” projekt på G hemma (skulle varit underligt annars). Ni som känner Dennis vet vad jag menar. :)

VARFÖR BLOGGA JUST IDAG?
Förra veckan var helt hysterisk, massor med jobb men när jag vaknade idag så kände jag mig lugn, pigg och trots määäääängder av träning (kvartalsutbildningar) så känner jag mig utvilad… Varför då?
Jo, ett intensivt dygn (tis/tor) med jobb i bilen till Stockholm (ja ni läste rätt, telefonmöten och laptopen i knät) men trots allt en gemenskap med härliga vänner i bilen upp (godis, snabbmat) och annat tugg. En makalöst härlig konsert med Queen och Adam Lambert på Friends Arena, där vi också mina underbara föräldrar mötte upp. Hotellnatt och samma resa hem. Ja ett intensitv dygn men fick fyllt på med härlig energi.

Jobb, träning, jobb, träning har avlöst resten av veckan och höjdpunkten blev ”Köttbullemiddagen” i lördags med underbara vänner. Vi hade alla gjort våra egna köttbullar och sedan fick fick vi sätta betyg. Allt från rökta till små till älgfärsbullar. Traditionsenligt tillbehör med potatismos, lingon, gurka och Annas underbara brunsås. Ja mätta blev vi också och ny tradition är satt. Många härliga samtal, högt och lågt och många skratt. Julmust, glögg, pepparkakor, skumtomtar och lite försmak av julen värmer fortfarande i hjärtat. Såååå härlig kväll.

KVARTALSUTBILDNINGAR!
4 ggr per år går vi som är Les Mills-instruktörer på utbildning för att få ny music, koreografi, inspiration och annat matnyttig kunskap som skall stärka oss som instruktörer. Så oerhört givande och ger så mycket (inte bara träningsvärk i armarna) och även om det är hysteriskt jobbigt att dels hålla sina egna klasser och utöver det träna mer så känner jag mig som sagt pigg idag. Pigg i huvudet (lite seg i armarna) och längtar efter att få leverera ny koreografi och musik till alla deltagare på Nordic Wellness Alingsås och Lerum.

MÅNDAG!
Måndagar är inte alls en favoritdag men idag är jag på så oerhört gott humor och riktigt längtar efter att få arbeta och sedan åka och träna. Längtar även hem till Dennis idag…

JUL OCH ADVENT!
Älskar jul och älskar alla lampor. Denna vecka blir det fokus på att få upp all belysning och pynta kontoret. Så underbart med bara 4 veckor kvar till jul! Längtar!

Önskar er alla en trevlig vecka och första advent!

Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *