Halvtid och vilodagar

Halvtid och vilodagar

I dagarna två har jag fokuserat på att vila och riktigt lata mig. Usch, vad svårt det är. Fyller dagarna med små utflykter; IKEA, sjön, gräsmattan och avslutar vilan med middag i stan och konsert på Ullevi – Robbie Williams.

Känner hur jag varit otrevlig, gnällig och trött. Svårt att koppla bort jobbet med två krashade iphones, en kollega i Frankrike som inte får det att fungera med samtal och som grädden på moset en bandrobot som strular.

Halvtid – halva semestern kvar och jag börjar känna mig rastlös. Beror det på att jag inte jobbar eller beror det på att jag vilar?!

Nu är det bara några timmar kvar till det att jag får köra klass igen. Kanske får jag ro efter det.

Annars måste jag ändå säga att vilket fantastiskt väder vi har! Tror inte att jag kan minnas när det var så här bra väder :-) Något att påminna sig själv om när vi börjar jobba igen.

”Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram. (Nalle Puh)
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *