Intryck och avtryck

Intryck och avtryck

Människor i vår omgivning kan vara nära vänner, bekanta, kollegor eller någon man ser i kassan på Statoil när vi tankar.

Det finns de som påverkar oss positivt med ett leende eller kanske har en vänlig ton i rösten. Sedan finns det de som vi på håll betraktar och har som förebilder, som inspirerar oss att växa som människor. Oftast är dessa människor duktiga på det dom gör men har även en enorm empatisk ådra och man kan känna det även om man inte står personen nära.
Jag skulle vilja beskriva dessa personer som ”passionerade”, kanske fel ord men jag tror att när man lever för det man gör så kan man leverera en kärlek till /med sitt engagemang.

När brann du för det du gör senast?!

Å andra sidan så finns det de människor som suger energin ur min kropp med en negativ ton och har svårt att sprida glädje runt omkring sig… Allt dom tar i dör. Ofta väldigt självupptagna och ser bara till sig själv och har svårt att se omgivningen. Visst dessa personer brinner också för det dom älskar – nämligen sig själva! Det är svårt att finna inspiration i dessa personer, tyvärr hopplöst skulle jag vilja påstå.
Står man dom ”nära” så tenderar det att bli ett ”dränage” och man kan lätt känna att det blir jobbigt.

Så väljer vi vilken av dessa personligheter vi vill vara?

Vill man brinna eller vill man bränna? Kanske är man inte medveten om vilken personlighetstyp man är?

Så idag tänker jag skapa avtryck men jag vill också ge intryck… Fast bara positiva sådana.

”Grow and evolve”
//Helena

 

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *