COACHIT.NU
  • START
  • BLOGG
  • HÄLSOCOACH
  • PERSONLIG TRÄNING
  • KOSTRÅDGIVNING
  • KONTAKT
  • INSTAGRAM
Edit this text

Denna har jag gjort som julgodis de senaste åren och skurit mindre rutor och doppat i choklad
Du kan välja själv om du vill göra dom som bars och ha som mellanmål/godis alt mindre bitar till fikat.

Gör dina egna bars

1/2 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1/2 pumpakärnor…
1/2 dl gojibär
1 dl blåbär/tranbär (kan uteslutas)
2 msk chiafrön (kan uteslutas)
1 dl nötter (välj din favorit)
400g dadlar
4 dl mandelmjöl
1 dl kokosolja, smält
90g mörk choklad eller kokos.

Gör så här:
1. Mixa solrosfrön, linfrön, pumpakärnor, gojibär och nötter grovt i en mixer eller matberedare. Lägg i en skål.
2. Mixa dadlarna till en smet.
3. Blanda dadlar, nötmixen, mandelmjöl, kokosolja och blåbär ordentligt.
4. Tryck ut blandningen i en fyrkantig ugnsform eller liknande, ungefär 1 cm tjockt.
5. Smält chokladen över vattenbad. Bred den över blandningen.
6. Ställ in i frys eller kylskåp och låt stelna minst 1 timme.
7. Skär upp i bars och förvara i kylskåpet.
Man kan välja att utesluta choklad och ta kokos istället.

Att rulla dom i kokos fungerar toppen eftersom vi utesluter choklad (finns ju iofs sockerfri men vet inte om den går att smälta.

OBS! Lånad bild!

 

COACHIT Facebook

Vem är Helena Nybratt?

Jag heter Helena Jerksten Nybratt och arbetar som IT Operations Manager på heltid och driver mitt eget bolag vid sidan om.
Har sedan 30 år tillbaka arbetat som gruppträningsinstruktör inom de flesta typer av gruppträning.

Vill du träna med mig så finns jag på;
Nordic Wellness Alingsås och Lerum.

Senaste inläggen

Del 2 – Instruktör i 30 år19 juli, 2021
Del 1 – Instruktör i 30 år16 juli, 2021
Sommar igen… året som gick15 juli, 2021
Traditioner …6 oktober, 2020
Skitsnack eller vara oförskämd5 oktober, 2020

COACH IT SWEDEN AB

Brännabbenvägen 2
448 50 TOLLERED
helena@coachit.nuwww.coachit.nu

Följ oss på sociala medier

  • Facebook
 

Laddar in kommentarer …