COACHIT.NU
  • START
  • BLOGG
  • HÄLSOCOACH
  • PERSONLIG TRÄNING
  • KOSTRÅDGIVNING
  • KONTAKT
  • INSTAGRAM
Edit this text

Jag älskar ris a la malta och har gjort sedan jag var liten och fick det hos mormor på annandagen. En härlig efterrätt som lade sig som ett lock över all mat och godis man hade ätit under dagen.

Nu för tiden njuter jag av ris a la malta året runt :) Nu tänker ni hon är knäpp!

Gör din egen ”nyttiga” ris a la malta

ris a la malta

Ingredienser:

1 dl Keso
1, 5 dl Kvarg (med eller utan vanilj)
ev vaniljproteinpulver för smak (om jag använder en naturell kvarg)
ev vaniljpulver

Ovanpå har jag gärna lite nötter och frukt! MUMS! Mängden varierar jag förstås men brukar utgå från att jag har mer kvarg än keso.
Något som är gott är också att ha kanel på men då brukar jag köra naturell kvarg och keso (inget proteinpulver eller vaniljpulver)

 

OBS! Lånad bild!

COACHIT Facebook

Vem är Helena Nybratt?

Jag heter Helena Jerksten Nybratt och arbetar som IT Operations Manager på heltid och driver mitt eget bolag vid sidan om.
Har sedan 30 år tillbaka arbetat som gruppträningsinstruktör inom de flesta typer av gruppträning.

Vill du träna med mig så finns jag på;
Nordic Wellness Alingsås och Lerum.

Senaste inläggen

Del 2 – Instruktör i 30 år19 juli, 2021
Del 1 – Instruktör i 30 år16 juli, 2021
Sommar igen… året som gick15 juli, 2021
Traditioner …6 oktober, 2020
Skitsnack eller vara oförskämd5 oktober, 2020

COACH IT SWEDEN AB

Brännabbenvägen 2
448 50 TOLLERED
helena@coachit.nuwww.coachit.nu

Följ oss på sociala medier

  • Facebook
 

Laddar in kommentarer …