Kan man må så här bra?

Kan man må så här bra?

Började min helg med ett fredagspass på Endorfin. GRIT Plyo med en hel grupp träningssugna tjejer :-) Spänstträning och högintensiva intervaller kan få vem som helst lycklig.

Fick sällskap av Sabina i bilen till och från gymmet vilket är extra trevligt. En extra kram till dig Sabina för alla fina bebisgrejer som vi fått till våra barnbarn :-) ❤

Tog en härlig promenad i kvällssolen med min älskling så skönt att få prata av sig om livets alla frågor, öden och utmaningar. När kvällsolen visar sig från sin bästa sida kan man ju inte annat än att må bra.

Fick dessutom finbesök av Mindy och vårt älskade barnbarn Molly (stolt bonus-mormor) och som vanligt charmar hon oss alla. Stapplar runt och småler så som bara hon kan. ❤

Vaknade tidigt imorse trots att det blev sent igår och fick lite bonustid med maken som var trött. Långa mornar hemma med gemensam frukost är vi inte bortskämda med. Att få mysa lite i soffan i morgonrock och tofflor, gör att man längtar lite extra efter varandra under dagen.

I varsin bil begav vi oss av; jag till Endorfin och Dennis till sin kompis :-)

Full av kärlek och önskan att få träna möter jag alla mina vänner i entrén och inser att 90 min MRL kommer att bli fantastiskt!!! Vilken kärlek! Vilken lycka!
Teamar med fina vännen och kollegan Anna och vi börjar redan i uppvärmningen fnissa efter Annas inledning om att hon är utbildad sexolog och att det var den officiella orgasmdagen i torsdags?!?!?!

Våra medlemmar ler, skrattar och sjunger med i 90 min och vi är tokglada när vi dricker våra drinkar i ”baren” (läs receptionen). En härlig stund med utbyte av så många fina vänner!!! ❤❤

Så med kärlek i hjärtat kastar jag mig in i dushen och åker hem till mina föräldrar. Behöver deras stöd i livet och ser framemot att prata lite med dom om mina framtidsplaner (lovar att återkomma med detaljer inom kort).

KÄRLEK är en kär lek!!!
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *