Att vara rik…

Att vara rik…

… är inget jag strävar efter.

Pengar är nödvändigt för att leva i denna världen och jag tänker att jag är lyckligt lottad som kan arbeta heltid, extra och lite till för att ha lite pengar över till vardagslyx.
Men pengar är inte allt… Nej, man är rik när man får vara frisk! Att varje dag kunna gå upp och gå till jobbet är ju inte alla som kan. Den smärtan som jag fick för drygt en månad sedan och de ”bekymmer” som jag haft efter det har varit allt annat än trevligt. Man bli lite ”disträ”, frånvarande och kraftlös av att inte må riktigt bra. Att vara frisk är verkligen att vara rik.
Men den största rikedomen är ändå barnen och numera även barnbarnen. Att se våra killar och tjejer växa upp, skapa sina egna liv men samtidigt känna att dom väljer att umgås med mig och maken är fantastiskt. Igår fick jag med mig äldsta sonen och äldsta dottern med barnbarnet till julpyssel hos mina föräldrar ❤️ och var alldeles uppfylld av kärlek när jag kom hem. Mysigt!
Fick även myspys-besök av fina vänninorna där det bjöds på allt från tårar till skratt och många kramar. Att ha vänner som man känner att man får energi, kärlek och en tillhörighet ihop med är något jag värdesätter så mycket. Jag vet att mina vänner ställer upp på mig och jag mår så bra i deras sällskap. (Ni vet vilka ni är ❤️ och Ni vet att jag finns där för Er.)
Måste ju även skriva några rader om min älskade make som varje dag förser mig med kärlek iform av ”obligatoriska kramar” och värme i soffan. Han är mitt stöd i allt! Han är mitt största ”fan” och jag vet att det finns ingenting som han inte gör för att jag skall ha det bra.
Så idag känner jag mig rik! Så oerhört ödmjuk och tacksam!

It’s the little things that makes life BIG!

//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *