Livet är som en berg-o-dalbana

Livet är som en berg-o-dalbana
Har ni tänkt på hur man åker upp och ner hela veckorna och i bästa fall så bromsar tåget till en liten kort stund under helgen innan man ger sig ut igen.
Måndagsmorgon börjar med en ordentlig uppförsbacke och därefter är det bara att kasta sig ut i kurvor, nerförsbackar till att ibland ta en liten kulle uppför igen för att sedan få fart igen.
Ibland går det så fort att man blir viktlös och det känns som att man fullständigt tappar kontrollen över tempot och sin egen förmåga. Tur att det bara är korta stunder.

Året 2013 har varit både som en berg-o-dalbana och en karusell, en åktur som varat länge och det känns som att jag nu är redo att bromsa in och faktiskt gå av tåget en stund.

Jag kan känna den där tyngden i kroppen som man får när tåget kraftigt bromsar in och likaså hur man återfår kontrollen över sin kropp när man stapplar ner för trapporna efter åkturen.
Jag har åkt färdigt och har bestämt att för år 2014 tänker jag inte åka berg-o-dalbana utan då vill jag köra en sportbil istället, en bil som tar kurvorna bra och går bensinsnålt. Bilen måste ha bra egenskaper som bra svängradie, bekväma säten, bra musikanläggning och givetvis en bra väghållning.

Så nu laddar jag om för julen och det nya året, jag är redo att släppa 2013 som har varit ett av de tuffare åren jag upplevt!

Jag önskar alla jag känner och som läser detta en fantastisk jul och ett riktigt gott nytt år! Samtidigt som jag också vill tacka alla er som läser och återkopplar. Bloggen har varit en ventil som hjälpt mig att ta mig igenom åkturen.
”Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv”
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *