MRL, träning och plugg!

MRL, träning och plugg!

Idag är dagen då vi lanserar MRL 33, en release med makalöst bra musik, träning för hela kroppen med en balans av övningar för alla kroppsdelar. Garanterat genomtränad efter 60 min. Dessutom har vi ju det underbara formatet 90 där vi njuter av skönsång, goa moves och en trötthet som får en att känna sig lycklig i många timmar (på lördagarna). Det finns en god chans att man behöver ta en eftermiddags lur men det kan man belöna sig själv med på en lördag.

Så i över en månad ha förberedelserna på gått. Musik skall väljas, gallras, räknas BPM (tempo), mixas, alla skall vara överens och när musiken är på plats så planeras övningarna/koreografin. Långa träffar tillsammans för att testa av övningarna och hitta känslan. Den magi som jag känner när mina kollegor presenterar sina delar. Känslan av att återigen har dom gjort det. MRL 33 är inget undantag, en enkel men utmananade klass, alla kan vara med, alla kan göra övningarna och det finns utrymme för att variera sig och öka både vikter och rörelseomfång.
Dagen spenderas med kurskamraterna på PT-utbildning; idag större delen på SATS Kompassen. Idag övar vi mer och skall börja titta på konditionsträning vilket skall bli riktigt kul. Vi avslutar dagen med ett maxpulstest, något som jag inte tidigare gjort.
Ser framemot dagen/kvällen och misstänker att detta kommer att bli en härlig dag.
Så med musiken i lurarna och koreografipappren i handen åker jag som vanligt tåget mot Göteborg.
”Dangerous” (Within Temptation) får avsluta hur jag känner mig just nu :-)
//Soon-to-be PT-Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *