COACHIT.NU
  • START
  • BLOGG
  • HÄLSOCOACH
  • PERSONLIG TRÄNING
  • KOSTRÅDGIVNING
  • KONTAKT
  • INSTAGRAM
Edit this text
22 december, 2016 av Helena Nybratt

22 dec – dag 27 – Ris a la malta

22 dec – dag 27 – Ris a la malta
22 december, 2016 av Helena Nybratt

Jag älskar ris a la malta och har gjort sedan jag var liten och fick det hos mormor på annandagen. En härlig efterrätt som lade sig som ett lock över all mat och godis man hade ätit under dagen.

Nu för tiden njuter jag av ris a la malta året runt :)

Gör din egen ”nyttiga” ris a la malta

ris a la malta

Ingredienser:

1 dl Keso
1, 5 dl Kvarg (med eller utan vanilj)
ev vaniljproteinpulver för smak (om jag använder en naturell kvarg)
ev vaniljpulver

Om jag använder Skånemejeriers YoghurtKvarg med vanilj så behöver man inte proteinpulvret eller vaniljpulver. Se länk!

Ovanpå har jag gärna lite nötter och frukt! MUMS! Mängden varierar jag förstås men brukar utgå från att jag har mer kvarg än keso.
Något som är gott är också att ha kanel och äpple på men då brukar jag köra naturell kvarg och keso (inget proteinpulver eller vaniljpulver)

OBS! Lånad bild!

COACHIT Facebook
Föregående artikel21 dec - dag 26 - SconesNästa artikel 23 dec - dag 28 - sista minuten godis!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

COACH IT SWEDEN AB

Brännabbenvägen 2
448 50 TOLLERED
helena@coachit.nuwww.coachit.nu