Måndag, Bodystep och PT

Måndag, Bodystep och PT
Startar veckan med att snooza 30 min. Sent i säng igår efter att ha njutit av Bodystep (fysiskt på Endorfin) men också av ”DVD:n” från Globen. Vem behöver TV-program när man har fått 7 nya Les Mills-program att öva in?!
Så efter en halv glassbytta (ja du läste rätt) och en GREAT bar och den obligatoriska middagen sent på söndagar så lyckades jag åtminstone att ta mig till sängen (det är här jag utesluter alla detaljer om tvätt, hämtning av sonen i Floda, städat och fixat mat).
Svårt att sova; jag så jag tittar på DVD:n igen.
Så nu sitter jag på tåget och tänkte lyssna på musiken och inser att jag inte fått med mig mina lurar… Får helt enkelt nöja mig med facebook och blogg.
Känner av mitt knä och Mathilda har lovat att hjälpa mig med klassen ikväll så att jag kan vila. Jag hoppas att jag kan hålla mig borta.
Två dagar kvar så startar PT-utbildningen. Det blir full fart ända fram till 28/3 och efter det kan jag troligen (on jag klarar alla prov) titulera mig Personlig Tränare.
Känns helt overkligt men nu är det nära. Vad som händer efter det är det ingen som vet… Inte ens jag.
Ha en underbar dag alla!
”May the force be with you” (Starwars)
//Soon to be-PT-Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *