Kvartalsutbildningar, release och Suunto pulssystem

Kvartalsutbildningar, release och Suunto pulssystem
Fyra gånger per år får vi Les Mills-licensierade instruktörer förmånen att träffa våra ”coacher” samt att vi får ny musik och koreografi. Veckorna efter är hektiska och snurriga då huvudet befinner sig i Iimbo med både gammal och ny koreografi. Den nya koreografin känns fräsch och musiken är allt som oftast bra. Denna gång är den exceptionellt bra och längtan efter att få byta är intensiv.
Först ut var GRIT Strength denna gång och det var välbehövligt men med en eftertanke bra att deltagarna verkligen kört intensivt och lyckats med hjälp av en massa ”pannben” och tävlingsinstinkt öka varje vecka. Scorecarden har förstås hjälpt till och det är ett bra sätt att mäta.
Näst på tur blir RPM 62, vilket är en release med extra mycket betydelse då jag är med på DVD:n eftersom den filmades i Globen (normalt sett filmas releaserna på Nya Zeeland). På scenen satt delar av det svenska teamet och programdirektören Glen. Leveransen i Globen, 200 cyklister, fantastiskt skön musik och en bra koreografi, känslan går inte att beskriva. Ser framemot att få presentera den på Endorfin Alingsås imorgon lördag och på Endorfin Lerum (då tillsammans med Marie) på tisdag.
I Alingsås blir det dessutom lite extra då jag kommer att använda pulssystemet Iqniter (Suunto) www.iqniter.se (premiär!!)
Deltagarna kan följa pulsen som är tänkt till musiken :-)
Jag får också möjligheten att tillsammans med team-Bodystep från Endorfin gå på Bodystep-kvartalsutbildning imorgon. Det blir andra gången vi får uppleva denna leverans då även den filmades i Globen. Träningsmagi! Längtar efter att få leverera även den på Endorfin.
Så med magen full av mat och mörk choklad så laddar jag med musiken till RPM:en och Lets dance i bakgrunden.
”Livet är som en chokladask, man vet aldrig vad man får” (Forrest Gump)
//Instruktör-Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *