Njuter av livet. I en solstol…

Njuter av livet. I en solstol…
… På tåget, på jobbet, vid spisen, vid bordet, på gymmet, vid tvättmaskinen och i sängen.
Många positioner i min vardag ser i stort sett ut på samma sätt, i samma ordning och varje dag.
Jag sitter och står, jag tränar och jag går. På alla dessa ställen så ser jag ut och de sista dagarna så har jag sett en sol, men av någon anledning så hinner jag inte njuta av solen.
Påskhelgen har lovar sol, eller SMHI har lovat. Då tänker jag ladda med D-vitamin, läsa min bok på bryggan med en filt om benen. Kanske blir det värme så man kan ta av sig mössan och bara njuta av solens strålar mot huden.
Är det en slump att man förknippar påsk med gult – solens gula färg. Jo, jag vet det är kycklingen som är gul men för mig är påsken vårens högtid.
Det blir maken och jag, havet och solen. Åh vad jag längtar. Med två dagar jobb till så plockas påskgrejerna fram och fjädrarna skall upp i trädet på utsidan.
Inför påskhelgen blir traditionsenlig Påsk-Bodystep, i kycklingdräkt, värpande av ägg och fågeldans. I år läggs även in GRIT-påsk-specialklasser fast utan kycklingdräkten :-)
Långledigt, solstol, havet, härliga träningspass och med en ny karriär som knackar på dörren. Kan det bli mycket bättre än så här?!
Glad påsk!
//PT-Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *