Vad händer? Status just nu!

Vad händer? Status just nu!

host

Plugg, jobb, plugg och jobb. Sova gör jag när Dennis hemma och då tar jag igen alla timmar jag inte sovit i veckan.
Efter denna vecka skall restaurangen på Stureplan vara klar och vi kan äntligen återgå till en normal vardag. Visst finns det många fördelar med att vara ifrån varandra i perioder men just nu mest nackdelar.

Till helgen som kommer åker vi till Stockholm, lite ironiskt att Dennis även får tillbringa sin tid där när han är ledig.
Det är dags för årets stora träningsevent i Globen. Les Mills Nordic anordnar One Live eller som vi brukar säga SuperSaturday. Nya releaser och dessutom filmning av de de releaser som vi får om 6 månader. Ser med spänning framemot helgen.

Dennis följer med och håller mig sällskap och förhoppningsvis får vi en mysig helg i Stockholm. Hoppas på goda middagar och kvalitetstid.

Veckan bjuder på jobb som IT-chef dagtid och PT/gruppträningsinstruktör om kvällarna. Releaserna vi har just nu från Les Mills är sagolikt bra och varje klass är en fröjd att få instruera.

Studierna rullar på och jag böjar känna mig färdig med uppgift nr 2 för denna kurs. Den första är ett grupparbete som skall lämnas in idag. Ett oerhört spännande ämne som vi diskuterat och fördjupat oss i. Ämnet vi valde är ortorexi som är ett relativt nytt fenomen. Kommer inom kort kunna presentera en längre text i min blogg om detta.

Så på det stora hela är livet helt OK och det verkar även som att sönerna börjar hitta rutiner i skolan. Hösten på ingång och det är otroligt vackert ute.

Med 10 veckor kvar av 2015 är det dags att ta tag i det som är kvar. Vad säger ni? Skall vi göra något riktigt bra av året? Sätt ett mål och sikta på det. Jag vet vad jag vill och styr åt det hållet och håller tummarna att det blir precis som jag tänkt.

Njut av varje tillfälle och släpp taget om det som inte ger dig energi!

/COACH Helena

 

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *