Slutar på Endorfin och börjar om med mig själv

Slutar på Endorfin och börjar om med mig själv

Tro pa dig sjalv

Ibland måste man ta beslut som känns jobbiga. Jag har arbetat på Lerums Sportcentrum / Endorfin under många år och har haft så mycket glädje där. En drivkraft att förbättra verksamheten och bidraga till en skön gemenskap både för och med medlemmar och kollegor. Många timmar i veckan har spenderats på gymmet som mer eller mindre har blivit som en fritidsgård (på ett positivt sätt). De senaste åren har jag varit där mycket mer och känslan av att min hobby blivit ett jobb har sakta infunnit sig. Verksamhetsfrågor, schemaläggning, ersättningar mm har blivit aktuella frågor och någonstans har jag känt att jag inte fått det gehör som jag önskat.

Att utbilda mig till Personlig tränare var en fantastisk resa och att fått förmånen att arbeta som PT i 1½ år har varit fantastiskt. Dels att få inspirera och inspireras av andra människors framgångar men även att få möjligheten att arbeta mer på djupet med människors svårigheter i livet. Coach-delen i mig är stark och jag känner att jag verkligen bryr mig om de människor jag möter. Jag vill att dom skall lyckas och må bra. Någonstans i detta har jag helt glömt bort mig själv och faktiskt även satt min familj åt sidan… Nu får jag backa och starta om med mig själv och fokus på min uppbyggnad och till viss del även börja arbeta med min egen självkänsla som under  hösten fått sig en rejäl törn.

Livet väntar inte, det är dags att börja leva igen… Jag vill inte spendera 20-30 timmar i veckan på min hobby, jag vill fokusera på mitt IT-jobb och hitta tillbaka till varför jag för 25 år sedan valde att arbeta som instruktör. Det kommer att bli färre klasser till våren och målet att bara göra det jag vill står framför mig.

Vill även skriva några rader till alla er som skrivit till mig (ni är många) och kommenterat inläggen på Facebook och Instagram. Många av er uttrycker en sorg, en ledsamhet och lite hopplöshet över att jag slutar på Endorfin. Tro mig det var inget lätt beslut och jag har verkligen funderat under en lång tid. Tack till alla er som kommit på mina klasser, varit mina PT-kunder och till alla er som glatt hejat i korridoren på Endorfin, ni är alla fantastiska som tränar och motiverar er själva till en aktiv fritid. Sluta aldrig vara Ni, sluta aldrig att träna, var nyfikna på nya träningsformer och framför allt lyssna på era kroppar när krämporna kommer (tro mig någon gång gör dom det). Jag hoppas att vi i framtiden möts igen, jag vill inte stänga några dörrar och hoppas förstås på att jag kommer att möta lika fantastiska medlemmar på Nordic Wellness som nu blir mitt nya ”hem”.

Go for it! Ångra inget! Tro på dig själv!

PT/Instruktör-Helena


 

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *