100 dagar utan onödigt socker

100 dagar utan onödigt socker

Den 15 augusti startade vi igen. Denna gång som ett FORUM där vi tillsammans skapar eventet. Vi använder oss av Facebook och en grupp där man får ansöka om medlemskap. Förhoppningsvis kan vi alla finna stöd i varandra och dela bra recept och tips på hur man undviker det vita onödiga tillsatt sockret.


Vi har alla olika ambitionsnivåer och det är ju precis så som livet ser ut. En del har valt bort fika, godis, läsk osv alla dagar i veckan och någon tillåter det ex på lördagen. En del väljer att utesluta även andra produkter för att gå ner i vikt. Att hitta en strategi för framtiden och inte stirra sig blind på att ”100 dagar” skall passera men också tillåta sig till att göra ett ”mindre avsteg” vid exempelvis en 50-års fest, bröllop eller motsvarande. Det är så livet ser ut och vår kost måste vara en hållbar lösning och inte en ”Quick fix”.

Att lära sig söta med ex dadlar kan vara ett alternativ men också förstå att många produkter innehåller socker trots att vi inte tror att det finns där t ex kaviar.

Vill du hänga på? Leta efter gruppen ”FORUM 100 dagar utan onödigt socker”.

Må gott, utan tillsatt socker!

Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *