Hösten är här! LesMills Live

Hösten är här! LesMills Live

Vet inte riktigt var jag skall börja har under hela sommaren tänkt att nu skall jag skriva… Men har av någon anledning inte kommit igång.

Efter en fantastisk helg så finns energin där. Känslan av att få påverka, glädja och kanske rent av inspirera andra.


I helgen har jag deltagit på träningskonventet  LesMills Live, ett event som årligen kommer tillbaka till Globen. Har slutat räkna på hur många som passerat under åren men kan summera att varje gång känner jag mig upplyft, taggad, glad och så innerligt tacksam för gruppträningen.

Magi skapas på scenen likt en häftig rockkonsert men istället för Madonna, Iron Maiden eller Bruce Springsteen så står våra absolut främsta nordiska instruktörer på scenen. Tillsammans med programdirektörer från Nya Zeeland och andra duktiga instruktörer får dom hela Globen att gunga. Musiken dunkar i kroppen och att känna sig trött finns inte. Det är ett lyckorus från start till stopp! Magiskt!

Dessutom nytt för i år var det att jag deltog i AIM (Advanced Instructor Module) för programmet CXWORX och fick finslipa kunskaper och kommer att kunna ge ännu mer till mina deltagare.

Som utvärderare för LesMills (nya instruktörer  blir godkända först efter inskickad licensfilm) deltog jag också på mötet för alla utvärderare i Norden (+ några fler länder). Bra diskussioner och tankar kring arbete vi gör och hur LesMills ser på framtiden. Ett mycket bra möte.

Så måndag och vardagen tar fart igen. Höstschemat startar idag och det blir fler klasser på schemat. Ser framemot en spännande höst på Nordic Wellness!

Ha en riktigt bra dag!

Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *