12 dec – dag 17 – Fröknäcke

12 dec – dag 17 – Fröknäcke

risenta froknackemix

Något som brukar vara väldigt uppskattat att ha till all mat är ett gott, sprött knäckebröd.
Fungerar till te, soppa eller kanske bara som ”snacks”. Lite smör eller kanske bara ost på… Mums!

Risenta har paketerat en mix (passar bra för oss som stressar med att få ihop alltihop inför julen).
Det går självklart bra att göra sin egen mix om man hellre vill det.

INNEHÅLL:

Solroskärnor, sesamfrö, pumpakärnor, linfrön, psylliumfrön, chiafrön (8%)

Nu kan du enkelt baka ditt eget fröknäcke på bara frön och kärnor. Tillsätt olja, vatten och toppa med dina favoritkryddor. Räcker till två plåtar! Förutom salt så kan du smaksätta ditt fröknäcke med t ex: rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön.
Fröknäcke bakmix med chia består av 100% frön och kärnor. Det har en lägre halt kolhydrater och högre halt fett och protein än andra knäckebröd. Det är dessutom naturligt glutenfritt.

Källa: www.risenta.se

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *