Att åka på träningsresa med Team GO4IT

Att åka på träningsresa med Team GO4IT

grekland kos

Under alla mina år som gruppträningsinstruktör så har det viktigaste varit att finna glädjen och gemenskapen. Det skall vara kul att träna och när gruppen varje vecka kommer tillbaka och man lär känna varandra (inte bara instruktören) så blir det sååå mycket roligare. Man kommer för träningen till gymmet men man kommer också för att träffa kompisarna.
Det blir grupper i gruppen och med dessa delar man inte bara intresset för träningen utan även intresset för varandra. Jag ser detta gång på gång oavsett vilket gym jag är på.

Det starkaste jag har varit med om var när vi var på Fuerteventura 2012 på träningsresa och gruppen vi hade med oss var en grupp som inte kände varandra. Ur denna grupp har det vuxit fram nya vänskaper och ett träningsfokus som har tagit flertalet av dessa personer till nya nivåer på sin personliga resa och med sina träningsmål. På en träningsresa får man prova alla möjliga olika pass och när det blir lite mer lättsamt så känns inte kraven så stora. Man kanske är med 5 min eller 15 min? Man kan sätta sig bredvid en stund och sedan hänga på… det kanske man inte gör när man är i gruppträningssal?
Tillsammans kan man finna glädjen, stödet och kanske hitta nya träningsformer. Det är kul att träna och mellan all träning vilar man i en solstol och äter god mat. Att träna 4-6 pass om dagen låter orimligt mycket, dessutom i värme, men jag lovar att det går. För man har ett annat fokus när man reser bort.

God mat, bra hotell, uppvärmd pool och ett riktigt gott sällskap!

Teamet som reser till Kos på träningsresa är Anna Tell, Roger Tell och Helena (jag) Jerksten Nybratt; vi brinner för gruppträning, vänskap och gör allting med engagemang/hjärta!
Tillsammans kallar vi oss för TEAM GO4IT!

Vill du följa med oss 29/9 till Kos – boka här! http://hera.apollo.se/n2/forms/se/aktiva-resor/Team-GO4IT/

3-2-1 Goooooooooooo 4 IT!
PT-Helena

 

Resan sker i samarbete med Apollo och vi reser hit! Klicka på länken!

 

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *