Borta bra men hemma bäst?!

Borta bra men hemma bäst?!

Det är konstigt hur semesterstressen tilltar dagarna innan man skall iväg; har jag allt, var är biljetterna, valuta skall växlas, är väskan för tung men det som är jobbigast är hur skall tillvaron bli för barnen hemma?!

En tidig morgon för drygt en vecka sedan åkte en hel grupp med förväntansfulla Endorfinare mot Fuerteventura för att träna, umgås, äta och dricka gott tillsammans. En vecka i solen. Underbart på alla sätt :-)
Igår landade vi trötta, solbrända och lite ”stela” på Landvetter flygplats. Mötte oss gjorde nära och kära, ett mörker, 7 grader och regn. Skönt att vara hemma, ja, det är faktiskt skönt…
Med en sen middag, läxläsning, tvätt och ett snabbt besök på ICA 22.45 så kastas man direkt tillbaka till verkligheten.
Så då sitter jag här skumpande på tåget lite grinig och undrar om jag kommer att överleva dagen… Trött, less och lite irriterad över att det gick över så fort.
Igår promenerade jag i solen på morgonen idag har jag halsduk och långbyxor…
Drömmer mig tillbaka till min säng och längtar redan hem till huset i Tollered.
Det är skönt att resa bort och få stänga av mail, Facebook och telefonen. Men det är också skönt att ha mat i kylskåpet, äta det man själv önskar och få gå och lägga sig i sin säng om kvällarna.
Det jag kommer att sakna mest från veckan som gått är träningen, solen och det fantastiska resesällskapet. Tur att jag kan gå till Endorfin om kvällarna och träffa alla dessa fantastiska människor (+ många, många fler).
”Livet är inte de dagar som gått, utan de man minns”
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *