Lite av varje

Lite av varje
En månad på nya året har passerat och känslan av ”tar det aldrig slut” är tillbaka. Trött och knappt talbar på morgonen, svårt att komma ur sängen, ingen motivation till att äta nyttigt och hemmet ser ut som ett bombnedslag.
Jo men med tankarna och målet lite längre fram plockar jag upp kroppen ur det mörka hålet och går till jobbet.  Mycket medveten om att dagen kommer att gå långsamt och allt ”jobb” hemma finns kvar där.
Helgen passerade som vanligt lika snabbt som jag hann tänka ”sova länge”. Dubbla pass på gymmet (ja, ni läste rätt – åkte mellan Stenkullen och Alingsås i lördags), hela familjen/släkten hemma på kalas i lördags, middag och kvällsmys med Mindy och Molly. Ägnade hela söndagen till att renovera sovrummet – blev såååå himla bra :-)
Varför känns det då som att jag behöver mer helg, mer tid?! En klok kvinna sa häromdagen att hon ansökt om 48 timmars dygn men ingen hade godkänt det. Tänk vad fantastiskt det hade varit att ha lika många timmar till per dygn!
Killarna hemma är trötta och behöver lov. Lämnade dom sovandes så jag hoppas att dom går upp och kommer iväg till skolan.
Ikväll blir det GRIT Strength och efter det massage med Malena. Spänningshuvudvärken är nästan borta efter ett antal massagetillfällen samt att jag ”rullar” flera gånger i veckan. En ny rutin i mitt liv som helt klart är här för att stanna :-)
Känner mig lite gnällig idag och använder bloggen för att måndagsgnälla. Egentligen är det ju faktiskt riktigt bra just nu. 2 veckor kvar till del 2 på PT-utbildningen och om drygt 2 månader kommer jag att vara licensierad PT. Dags att börja planera för livet framåt och med en familj bakom mig som, även om dom är lite trötta, faktiskt är i balans just nu.
Funderar också på hur jag kan effektivisera allt runt omkring mig med städning, matlagning, tvätt osv
Skall försöka mig på en ”hushållsplan” och se om jag kan ”köpa tjänster” samtidigt som fler i familjen involveras…. Det får bli veckans fråga att lösa.
Tips på:
– utkörning av mat? (Ingen matkasse)
– städtjänster
Någon som har bra koll? Ni får gärna kommentera.
Så tåget mot Göteborg rullar snart in på centralstationen och jag är redo för 5 dagars arbete innan det är dags att ta helg igen.
Ha en fin vecka!!
”Lev inte snabbare än din skyddsängel kan flyga”
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *