Semester och utbildning

Semester och utbildning

Nu är det dags igen, utbildningen som jag skulle gått i december går nu istället. Som jag har längtat efter detta.

Nya kunskaper, stärkt i min instruktörsroll, mitt självförtroende men även en investering i min framtid.
Vad vill jag uppnå? Vad vill jag göra framöver? Frågorna är många och svåra men det känns så bra att veta att jag gör detta för mig själv, något jag tror på och något som kommer att ge mig en ny gren att stå på.
Sitter här en lördag med både den första kursens anteckningar men också med det nya och läser och stannar upp när jag kommer till kapitlet ”att förmedla kommunikation”. Förstår varför vissa människor blir svåra att agera med.
Vi bildar oss en uppfattning om en person första gången genom att bedömma:
– orden
– rösten
– kroppsspråket
Rösten utgör hela 38% av upplevelsen… Oj, plötsligt faller det på plats. Ni som känner mig känner till min situation just nu. 55% är kroppsspråk, blickar, gester, ansiktsuttryck och återigen får jag en återblick i min vardag.
Så med semester blickar jag framåt och lämnar backspegeln på kontoret.
Längtar efter att få starta utbildningen på måndag. Lite nervös men spänd och vet att det kommer att bli toppen :-)
Nu sitter många och tittar på OS/Melodifestivalen men jag kastar mig in i materialet igen! Så bra, så mycket nyttigt men också det jag brinner för mest i livet efter min familj; TRÄNING!
”Vi tränar inte för att bli yngre utan för att bli äldre” (okänd)
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *