Nytt år – ny möjligheter?

Nytt år – ny möjligheter?


Har du också valt ett nyårslöfte? Eller flera?
Brukar du hålla dom?

Jag tänker att det är alltid bra att fundera på vad jag vill och vilka mål jag skall sätta för att kunna sträva framåt, bli bättre och utvecklas som person.
Med mål i livet kommer man lite längre. Kanske ett enklare mål är att gå och lägga sig i tid? Läsa en bok? Börja måla akvarell eller kanske att ta tillvara på de stunder som är goda och fokusera på allt bra istället för det dåliga?
Så vad vill jag skriva med inlägget idag, jo att någonstans finns det bra saker men det är så enkelt att fokusera på det negativa…
Jag upplever att det är lättare att kritisera än att ge beröm. Lättare att hitta fel än att poängtera när det blir rätt osv
Varför inte lyfta blicken och vara lite positiv?

Att få ha hälsan, familj, barn och barnbarn måste väl vara det viktigaste i livet…
Idag startar jag och min väninna Malin ett event på Facebook som heter ”100 dagar utan onödigt socker”. Ett event som uppmärksammats i media och många har anslutit sig för att deltaga. Det känns fantastiskt kul samtidigt som vi har mycket jobb framför oss med att inspirera och svara på frågor :-)
Skall du sätta ett nytt mål? Kanske är målet att minska det ”tillsatta” sockret? Eller kanske vill du springa milen på 52 min? Oavsett vilket mål du sätter så se det som något du gör för sig själv!
Önskar dig ett Gott Nytt Friskt År!

COACH-Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *