Täcket över huvudet eller vakna?

Täcket över huvudet eller vakna?

Varje dag, måndag till fredag, går jag upp. Ibland går det lättare ibland är det riktigt jobbigt. Varför då? För att jag inte vill gå till jobbet, nej men för att det så himla skönt att få ligga kvar.

När mörkret kommer så kommer även kylan och det bli ännu jobbigare att gå upp.
Vissa dagar önskar jag att jag aldrig gått upp, inte läst min mail och inte heller kollat uppdateringarna på Facebook. Energin tar slut innan frukost om man har otur.
Då är det bra att ha kul saker att se framemot; en myskväll hemma, att få teama en klass med en härlig kollega (ni vet vilka ni är ❤️) eller få lära sig en massa nya saker.
Många är trötta så här års och många blir sedan ännu tröttare ju närmare jul vi kommer. Ser hemma på mina tonåringar som är extremt trötta redan nu. TV-serie-maraton eller Netflix hela helgen och kompisarna på Skype för att slippa gå hemifrån. Vet att dom växer och att tonåringar sover mycket men när skall man bli orolig på riktigt?
D-vitamin? Är det rätt steg? Kanske skall man börja dricka kaffe? Alla har sin lösning på tröttheten och allt de som kommer med den. Jag tror på träning/motion, bra mat, god sömn och en massa kärlek!
Så det är dags att vakna nu!
//Helena
PS. Snart dags för semester och denna gång blir det alla ingredienser; träning, sömn och kärlek!!

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *