Toppen eller botten?

Toppen eller botten?

Det där med att arbeta och plugga samtidigt är verkligen ingenting jag kan rekommendera. Tiden som jag normalt brukar lägga på hushållet har helt försvunnit samt att de timmar som man bör sova har blivit färre.

Så nu med en tenta i Företagaekonomi avklarad och flera veckor till nästa så börjar jag nästa känna mig lite lugn.
Är jag på toppen nu när jag nått en del av målen för hösten eller är det på botten jag befinner mig och skall nu ta mig upp för att ta tag i livet igen?
Oavsett var jag befinner mig så lyckades jag plocka på mig en förkylning som jag förra veckan fick ta lite tid hemma för att vila kroppen. Joakim har också varit dålig så vi har vilat ihop. Ja, botten det kan man kalla det eller så kan man säga; helt sänkt!
På banan igen i lördags och fick tillsammans med Marie leverera två GRIT Cardio-klasser. Skönt att vara två och samtidigt veta att jag kan kliva av om jag inte är OK. Men det kändes bra och det flöt på bra. Den nya klassen är bra och det finns utrymme för att pressa  sig över gränsen. Om du tänker på en skala 1-10 så är denna en 12:a i intensitet, men vill man ha resultat och nå toppen så får man satsa.
Höjdpunkten denna höst är träningsresan 6-12 november. Det kommer att bli toppen att få komma till lite värme och få möjlighet att träna morgon, lunch och eftermiddag :-)
Ett gäng från Endorfin åker, medlemmar och instruktörer, och schemat är en blandning av alla de koncept vi har. Här finns det möjlighet att få testa lite andra klasser samtidigt som man faktiskt kan ta en hel dag på stranden eller vid poolen.
Så är jag på toppen eller botten? Oavsett; så siktar jag mot stjärnorna!! November blir en njutning och December kommer att bli tuffare!!!
”If you don’t seek perfection, you can never reach excellence”
//Helena

COACHIT Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *